Zwangerschapsyoga Deventer enTwello

Zwangerschapsyoga Deventer

Zwangerschapsyoga Deventer en de geboorte van je kind zijn unieke belevenissen in je leven. In deze periode verandert er niet alleen veel in je lichaam, maar ook mentaal. Zwangerschapshormonen kunnen je hele wereld in één keer behoorlijk op z’n kop zetten! Daarom is juist dan belangrijk om balans te vinden voor jou en je kind. Laat yoga je helpen een feest te maken van deze korte en bijzondere tijd in je leven. Maar vooral om je optimaal en bewust voor te bereiden op de geboorte van je kind.

zwangerschapsyoga deventer

EEN GOEDE VOORBEREIDING OP EEN MOOIE BEVALLING

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij mij op zwangerschapsyoga. Ik geef privelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap. De tijd en de datum van de les bepaal jij zelf. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen geschikt zijn voor jou en waar je het meeste behoefte aan hebt. Alle aandacht speciaal voor jou!

Zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving geeft een goede start aan je zwangerschap.

De lessen worden gedeeltelijk door mij en door Ellen Dijkstra gegeven. Samen hebben wij inmiddels zestig jaar ervaring met zwangerschapsyoga! Bij zwangerschapsyoga leer ik je samen met Ellen yogahoudingen die je buik ontzien en ruimte geven. Ook zijn er oefeningen voor bekkeninstabiliteit en ter voorkoming daarvan. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Natuurlijk staat pijn onlosmakelijk verbonden met een bevalling, weeën zijn nu eenmaal nodig om het kind door het geboortekanaal te laten gaan.

ZWANGERSCHAPSYOGA DEVENTER IS EEN FEESTJE

Wanneer je zwangerschapsyogalessen volgt tijdens je zwangerschap leer je op een andere manier met pijn om te gaan. Je leert te vertrouwen op je lichaam, dat sterk genoeg zal zijn om een bevalling aan te kunnen.  Want jij hoeft het niet te doen, je lichaam doet het voor jou. Wanneer je ontspannen bent en je aandacht richt op jezelf, kun je je losmaken van je lichaam. Je merkt dat je lichaam de bevalling van je zal overnemen en jou kracht en rust geven om je kind geboren te laten worden. Na de zwangerschap kun je terug  kijken op een mooie bevalling….

zwangerschapsyoga deventer

zwangerschapsyoga

Zwanger ben je samen bij zwangerschapsyoga Deventer

Eventueel kun je samen met je partner zwangerschapsyogalessen volgen bij zwangerschapsyoga Deventer, want jullie zijn toch samen zwanger?
Gratis ontvang je een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van Ellen Dijkstra om mee te oefenen.
Voor slechts € 15,– ontvang je  een privé zwangerschapsles bij zwangerschapsyoga Deventer, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt. Vaak worden de privélessen ook vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt zoveel lessen volgen als je zelf wilt en tot wanneer je maar wilt, in een huiselijke omgeving. Mocht je voorkeur uitgaan naar zwangerschapslessen bij je thuis, dan is dat ook mogelijk.

zwangerschapsyoga deventer

zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving

Welkom voor een eerste gratis proefles!

Voor een prettige zwangerschap en een goed voorbereide bevalling zie ik je graag op de yogamat bij zwangerschapsyoga Deventer!

Kijk ook eens op de pagina over de zwangerschapsyogadeventer

of

ZWANGER

Kijk ook eens onder yoga Twello, yoga Voorst, yoga Diepenveen, Yoga Gorssel en yoga Epse en voeg dan even het woord Berry toe onder google.

 

By |2018-12-09T18:59:21+00:00november 12th, 2017|Thema's|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.